Uși de garaj

Tritech Group vă sprijină să îmbinați design-ul cu funcționalitatea și să alegeți ușa de garaj potrivită nevoilor și gusturilor dvs. În ceea ce privește aspectul sunt disponibile 4 colecții (aproape 100 de modele) și varianta de model personalizat prin tehnologia Dura Print (poate fi aleasă chiar și o fotografie preferată care poate fi imprimată pe panourile ușii de garaj).Mai multe detalii despre ușile de garaj personalizate găsiți în secțiunea Noutăți, aici.

În ceea ce privește tehnologia de deschidere/închidere ușile de garaj Tritech Group are în ofertă două tipuri de uși de garaj: secționale și tip rulou.

Pot fi rezidențiale și industriale. Sunt montate în spatele golului de ușă. Se deschid / închid prin derularea pe două șine de ghidaj lateral. Panoul este de tip sandviș, anticoroziv, din oțel galvanizat și izolație cu spumă poliuretanică (grosimea ușii este de 42 mm). Etanșare prin garnituri la conturul ușii având izolație termică, dar și acustică.

Pot fi rezidențiale și industriale. Se deschid / închid prin rulaj într-o casetă instalată în partea superioară a golului de ușă, a interiorului sau exteriorului garajului. Ușa este compusă din lamele din oțel galvanizat umplute cu spumă poliuretanică de 77 mm sau 55 mm lățime. Grosimea lamelelor este de 14 mm.