pret automatizare poarta batanta constanta

Ce preț are o automatizare de poartă batantă în Constanța?

Îți dorești să deschizi poarta cu telecomanda și te interesează automatizare poartă batantă preț? Ești pe pagina potrivită pentru că în acest articol vom prezenta cele mai populare automatizari porți batante din gama BFT, inclusiv preț pentru instalare în județul Constanța.

automatizare poarta batanta constanta

Dacă ai o poartă batantă (care se deschide din două părți, numite și canaturi) și vrei să instalezi pe ea automatizare poartă batantă trebuie întâi să te asiguri că poarta funcționează corect din punct de vedere mecanic (se deschide bine manual), că ai o priză în imediata apropiere a porții (conexiune 220V la poartă) și că ești dispus să plătești între 2906 lei și 4081 lei pentru echipament și instalare (cu TVA inclus).

Diferențe de prețuri pot să apară în funcție de condițiile de montaj, de echipamentul ales și de distanța față de municipiul Constanța pe care echipa tehnică trebuie să o parcurgă pentru vizionare și măsurători (prima vizită) și pentru instalare (a doua vizită). Prețul plătit este pentru consultanță tehnică, produs și manoperă.

Dacă nu știi ce să alegi din gama BFT, cu siguranță reprezentanții Tritech Group te vor sfătui astfel încât să iei o alegere în avantajul tău, în funcție de tipul de poartă (dimensiune, material, structură, grosime stâlpi).

Cât costă o automatizare de poartă batantă BFT?


Automatizarea BFT Athosautomatizare poarta batanta bft

Preț de pornire pentru automatizare poartă batantă BFT Athos este 2906 lei, iar produsul este recomandat pentru porți de până la 2 metri pe canat și cu greutatea de până la 200 kg. Se recomandă instalarea BFT Athos acolo unde stâlpii laterali ai porții sunt subțiri.


automatizare poarta batanta bft phobosAutomatizarea BFT Phobos

BFT Phobos este o automatizare poartă batantă cu preț avantajos pentru calitatea ridicată pe care o oferă și forța cu care acționează poarta. Este unul dintre cele mai populare motoare din gama BFT, conform statisticilor Tritech Group, compania noastră este atât firmă de montaj automatizări porți în judetul Constanța cât și principal importator și distribuitor automatizări porți în România. Intervalul de preț pentru automatizare poartă batantă BFT Phobos este între 2946 lei și 3186 lei.


automatizare poarta batanta constanta kustosAutomatizarea BFT Kustos Ultra

BFT Kustos Ultra este motorul de la BFT care îți permite să acționezi poarta și de pe smartphone fiind echipat cu modulul B-EBA WiFi. Aplicația permite până la 5 utilizatori din care unul este master și are dreptul de a extinde sau limita rolurile celorlalți, dar mai ales poate vedea când și care dintre ceilalți useri deschide sau închide poarta. Preț pentru automatizare poartă batantă BFT Kustos Ultra cu deschidere din aplicație mobilă are un interval între 3263 lei și 3321 lei.


automatizare bft constantaAutomatizarea BFT cu braț articulat Virgo

O automatizare poartă batantă cu braț articulat, ideală pentru condiții speciale de montaj (stâlpi mai groși) este BFT Virgo care poate fi instalată în județul Constanța cu 3279 lei (instalare, garanție și TVA incluse).


Automatizarea BFT ELI (îngropată)automatizare poarta batanta bft eli

Vrei un preț automatizare poartă batantă și ești hotărât să instalezi automatizare poartă batantă în Constanța, dar ai vrea totuși să nu fie vizibil echipamentul la intrarea în curtea ta? Îți recomandăm atunci automatizare poartă batantă îngropată BFT ELI. Preț pentru acest echipament cu instalare și garanție inclusă pe raza județului Constanța este de la 4581 lei.

Pentru a verifica împreună cu un consultant Tritech Group care este echipamentul potrivit și preț automatizare poartă batantă completează formularul de pe pagina Cere preț sau sună la:

Prețurile din articol sunt estimative și valabile pe parcursul anului 2021. Garanția echipamentelor și a lucrării de instalare este de 24 de luni.