automatizare poarta culisanata bft

Ce preț are o automatizare de poartă culisantă în Constanța?

Îți dorești să deschizi poarta cu telecomanda și te interesează automatizare poartă culisantă preț? Ești pe pagina potrivită pentru că în acest articol vom prezenta cele mai populare automatizari porți culisante din gama BFT, inclusiv preț pentru instalare în județul Constanța.

automatizare poarta culisanata bft

Dacă ai o poartă culisantă (numită uneori și poarta glisantă) sau autoportantă (numită uneori și poartă în consolă) și vrei să instalezi pe ea automatizare poartă culisantă trebuie întâi să te asiguri că poarta funcționează corect din punct de vedere mecanic (se deschide bine manual), că ai o priză în imediata apropiere a porții (conexiune 220V la poartă) și că ești dispus să plătești între 3012 lei și 4398 lei pentru echipament și instalare (cu TVA inclus).

Diferențe de prețuri pot să apară în funcție de condițiile de montaj, de echipamentul ales și de distanța față de municipiul Constanța pe care echipa tehnică trebuie să o parcurgă pentru vizionare și măsurători (prima vizită) și pentru instalare (a doua vizită). Prețul plătit este pentru consultanță tehnică, produs și manoperă.

Dacă nu știi ce să alegi din gama BFT, cu siguranță reprezentanții Tritech Group te pot sfătui astfel încât să iei o alegere în avantajul tău, în funcție de tipul de poartă (dimensiune, material, structură, grosime stâlpi).

Cât costă o automatizare de poartă culisantă BFT?


BFT Deimos – preț automatizare poartă culisantă Constanța
automatizare poarta culisanta bft deimos

Preț de pornire pentru automatizare poartă culisantă BFT Deimos este 3012 lei, iar produsul este recomandat pentru porți de până la 4 metri lungime și cu greutatea de până la 400 kg. Se recomandă instalarea BFT Deimos pentru porți culisante cu uz rezidențial sau cu frecvența de utilizare semi-intensivă. Important de reținut este că automatizările de porți culisante se montează cu cremaliere care vin în kit cu motorul sau pot fi achiziționate separat. Acestea pot fi metalice sau cu inserție metalică.

BFT Deimos este o automatizare poartă culisantă cu preț avantajos pentru calitatea ridicată pe care o oferă. Este unul dintre cele mai populare motoare din gama BFT, conform statisticilor Tritech Group, compania noastră este atât firmă de montaj automatizări porți în judetul Constanța cât și principal importator și distribuitor automatizări porți în România. Tot seria de produse BFT Deimos cuprinde și automatizări pentru porți de dimensiuni mai mari. Intervalul de preț pentru automatizare poartă culisantă BFT Deimos este între 3012 lei și 3362 lei. În gamă mai sunt kit-urile Deimos BT A600 (pentru porți culisante de până la 6 metri lungime și 600 de kg greutate) sau BFT Deimos AC A800 (automatizare poartă culisantă pentru porți de până la 8 metri lungime și 800 de kg). BFT Deimos BT A600 și BFT Deimos AC A800 pot fi folosite și pentru aplicații comerciale sau industriale unde frecvența de utilizare este intensivă.


automatizare poarta culisanta bft aresBFT Ares Ultra – preț automatizare poartă culisantă Constanța

BFT Ares Ultra este unul din motoarele de la BFT care îți permite să acționezi poarta și de pe smartphone fiind echipat cu modulul B-EBA WiFi. Aplicația permite până la 5 utilizatori din care unul este master și are dreptul de a extinde sau limita rolurile celorlalți, dar mai ales poate vedea când și care dintre ceilalți useri deschide sau închide poarta. Preț pentru automatizare poartă culisantă BFT Ares Ultra cu deschidere din aplicație mobilă are un preț de 3652 lei.


automatizare poarta culisanta bft ares

BFT Ares Veloce – preț automatizare poartă culisantă Constanța

Modelul BFT Ares Veloce este un motor cu acționare rapidă (deschide 25 de metri pe minut, iar asta înseamnă mai puțin de jumătate de metru pe secundă). Un kit complet Ares Veloce (numele provine din limba italiană și înseamna „viteză”) are prețul de 3983 lei.


bft hide

BFT Hide  – preț automatizare poartă culisantă Constanța

Vrei un preț automatizare poartă culisantă și ești hotărât să instalezi automatizare poartă culisantă în Constanța, dar ai vrea totuși să nu fie vizibil echipamentul la intrarea în curtea ta? Îți recomandăm atunci automatizare poartă culisantă încastrată în stâlpul porții BFT HIDE. Preț pentru acest echipament cu instalare și garanție inclusă pe raza județului Constanța este de la 2830 lei. Pentru acest tip de automatizare poartă culisantă este necesar ca tehnicianul care confecționează poarta să prevadă în stâlp un spațiu în care să poată fi integrată automatizarea.


BFT Icaro Smart – preț automatizare poartă culisantă Constanța

Pentru aplicații comerciale sau industriale, respectiv automatizare poartă culisantă de mari dimensiuni și cu utilizare intensivă specialiștii Tritech Group vă recomandă din gama BFT automatizarea de poartă culisantă BFT Icaro Smart BT 2000 cu preț aproximativ de 4398 lei.

Pentru a verifica împreună cu un consultant Tritech Group care este echipamentul potrivit și preț automatizare poartă culisantă completează formularul de pe pagina Cere preț sau sună la:

Prețurile din articol sunt estimative și valabile pe parcursul anului 2021. Garanția echipamentelor și a lucrării de instalare este de 24 de luni.