Tritech Group – partener autorizat Electra

Tritech Group este firma de montaj si service interfoane in judetul Constanta si partener autorizat Electra, liderul pietei de profil din Romania. Tritech Group promite si respecta clientilor care doresc instalare interfoane in Constanta seriozitate, profesionalism si preturi corecte.

De cat timp sunt pe piata din Romania echipamentele Electra?

Compania ELECTRA a fost infiintata in 1991, iar primul sistem de interfon a fost realizat in 1994, pentru o scara de bloc din Iasi. 25 de ani mai tarziu, sunt peste 7 milioane de clienti care utilizeaza solutiile ELECTRA in Romania, tari din Europa Centrala si de Vest (Germania, Austria, Marea Britanie, Malta, Polonia, Ungaria) si Nordul Africii (Tunisia, Maroc).

Videointerfoanele Electra – produse integral in Romania

Echipamentele marca ELECTRA sunt realízate integral in Iasi, de la concept și până la produsul finit. Inovatia este misiunea noastra permanenta, deoarece produsele electronice trebuie sa tina mereu pasul cu dezvoltarea tehnologica.

Cum se diferentiaza Electra pe piata de interfoane si videointerfoane?

In Romania, ELECTRA este singurul producator de echipamente de audio-video interfonie si liderul acestei piete, cu o cota de peste 75%. ELECTRA a ajuns la acest nivel oferind clientilor finali produse fiabile, cu un raport functiuni-calitate-pret corect si partenerilor sai stabilitate, incredere si suport permanent in relatiile comerciale. Daca este sa vorbim de cea mai noua gama de produse, Touch Line, aceasta se diferentiaza clar de orice alt produs de pe piata prin design-ul exclusivist, calitatea materialelor utilizate, diversitatea functiunilor oferite si multitudinea solutiilor de instalare. ELECTRA este de altfel primul producator din lume care a utilizat tehnologia GLASS & TOUCH atat la panourile exterioare, cat si la terminalele interioare.

Brandul Electra – promisiunea unei case inteligente

Pe scurt: securitate, confort si interconectivitate. Acestea sunt de altfel principiile de baza ale casei inteligente, iar produsele noastre sunt realizate in acest spirit.

Clientii au cerinte din ce in ce mai rafinate, iar Electra raspunde cu succces

Evident, piata de reinlocuire creste de la un an la altul, fenomenul fiind mult mai pregnant si vizibil in Europa de Vest. In ultimii ani, a inceput si in Romania sa creasca aceasta piata, fie pentru ca echipamentele vechi au inceput sa iasa din durata medie de utilizare, fie pentru ca cerintele clientilor s-au rafinat.

Pentru noi, ca producator, viitorul il reprezinta dezvoltarea de sisteme cu instalare pe 2 Fire si echipamente cu comunicatie IP, legate de aplicatii pe smartphone.