Stai la bloc in Constanta? Afla cum iti poti spori securitatea

Indiferent de zona in care locuiesti in Constanta, masuri de securitate sunt recomandate pentru a proteja persoanele si bunurile. Care sunt cele 3 masuri minime de protectie pe care le poti lua daca stai la bloc? Le redam mai jos:

  1. Montaj interfon la intrarea in scara de bloc sau, pentru un plus de siguranta, videointerfon. Astfel, au acces in scara doar persoanele autorizate sau vizitatorii carora locatarii le dau acces prin intermediul unui post interior de interfon montat in apartament.
  2. Instalare camere de supraveghere video la intrarea in scara de bloc si/sau pe palier. Acestea pot fi monitorizare de o persoana autorizata si pot fi programate sa inregistreze doar atunci cand este detectata miscarea. De asemenea, camere de supraveghere pot fi conectate si la telefonul mobil prin conexiune internet, oferind posibilitatea de a supraveghea zona de la distanta. Spre exemplu, daca stim ora la care vine copilul de la scoala putem accesa camera sa ne asiguram ca ajunge in siguranta in casa.
  3. Dotare apartament cu sistem de alarmare la efractie. In fiecare apartament, cu precadere in cele situate la parterul blocului, poate fi montat un sistem antiefractie cuprinzand senzori de detectie cu infrarosu si o centrala de avertizare care poate fi armata cu cod. Asadar, daca stiti ca aveti bunuri de valoare in casa si sunteti plecat puteti forma codul si, pana la dezactivarea alarmei, spatiul este protejat.

Tritech Group este furnizor de sisteme integrate de securitate: control accesului prin interfon la intrarea in scara de bloc, camere de supraveghere, sisteme antiefractie. Brandurile cu care lucram sunt Electra, Commax, Hikvision, Navaio, Dahua. De ce sa alegi Tritech Group pentru securitatea ta si a celor dragi?

  • echipamente de calitate
  • preturi corecte
  • servicii de instalare profesioniste
  • echipa de tehnicieni autorizati si dedicati
  • garantia produselor si a lucrarii
  • posibilitatea incheierii unui contract de mentenanta

Tritech Group are sediul central pe strada Poporului 27 in Constanta si este la dispozitia dvs. pe termen lung. Portofoliul de clienti este format din persoane care revin si ne recomandata datorita seriozitatii si prezentei indelungate pe piata din Constanta si la nivel national.