Firma montari interfoane Constanta – cum sa ai interfon la scara in 5 pasi

Ai hotarat impreuna cu vecinii tai ca un interfon va ofera un plus de confort si siguranta? Esti pe pagina corecta. Tritech Group are echipa de tehnicieni specializati in instalare de interfoane. Furnizam echipamente de calitate la preturi corecte si avem experienta in lucrul cu asociatiile de proprietari. Iata pasii simplu de urmat pentru a avea interfon la scara.

  1. Cere pret! – Completeaza formularul de pe site-ul nostru si un consultant te va contacta in cel mai bun timp posibil pentru a afla numarul de apartamente, cate etaje are scara, daca a mai fost instalat sau nu interfon pana in prezent (important pentru a estima traseul de cablu)
  2. Dezbate ofertele cu vecinii. O oferta corecta de pret si calitate vei gasi cu siguranta la Tritech Group. Primesti garantia echipamentelor si a lucrarii 24 de luni, iar colegii nostri isi desfasoara activitatea eficient si discret.
  3. Felicitari! Ai ales sa instalezi interfon la scara in Constanta cu Tritech Group! Poti plati avansul si semna contractul
  4. In maxim 10 zile lucratoare se programeaza o zi pentru instalare. Recomandat si necesar este sa fie cineva disponibil in fiecare apartament pentru ca activitatea sa se desfasoare eficient in intervalul orar stabilit
  5. Achita serviciile la Tritech Group si primesti certificatul de garantie

Acum te poti bucura de confortul si siguranta pe care ti le aduce un interfon instalat in scara de bloc.

Urmatorul pas este sa instalezi un sistem de supraveghere video. Ce zici? Ceri un pret?