5 lucruri de care să ții cont când alegi ușa de garaj dorită

Indiferent dacă se află situată la stradă sau în curte, importanța ușii de garaj pentru o casă nu trebuie deloc neglijată. Tritech Group comercializează de peste un deceniu uși de garaj în zona Constanța și imprejurimi, iar din experiența de lucru cu clienții cărora le-am instalat usi de garaj am identificat câteva aspecte de care e important să ții cont când cumperi și instalezi o ușă de garaj.

  1. Raportul calitate – preț – poate cel mai important criteriu este ca investiția în ușa de garaj să renteze. Cu o ușă de garaj de calitate, care nu trebuie să fie neapărat și cea mai scumpă, valoarea imobilului crește. Cel puțin 3 oferte din piață, de la furnizori diferiți, îți vor da o idee despre nivelul de cost raportat la ceea ce oferă producătorul.
  2. Capacitatea de izolare (termică și acustică) – ușile de garaj comercializate de Tritech Group în zona Constanța, provin de la producătorul român Alexiana și sunt din panouri sandviș din oțel galvanizat umplute cu spumă poliretanică cu inserție metalică. Acestea asigură etanșeizarea perfectă a golului de ușă astfel încât bunurile din garaj vor fi protejate împotriva intemperiilor cauzate de vreme, a zgomotelor și a căldurii excesive din timpul verii.
  3. Designul – care e necesar să se încadreze în aspectul general al casei. Poți alege o culoare uniformă sau poți imprima pe ușa de garaj chiar și o imagine preferată, astfel încât ușa de garaj să fie vedeta clădirii. Asta dacă îți dorești să ai cea mai deosebită și poate cea mai scumpă ușă de garaj. Tritech Group garantează că poza ta preferată va arăta perfect pe ușa de garaj.
  4. Automatizarea – motorul care îți permite să deschizi și să închizi ușa de garaj din telecomandă. Fii atent la ce marcă de automatizare îți propune firma cu care ai ales să instalezi ușa de garaj! Tritech Group lucrează de peste 15 ani cu automatizările marca BFT din Italia în calitate de importator principal, iar echipa tehnică stăpânește foarte bine procesul de instalare a acestor echipamente. Automatizările BFT se aliniază la tehnologiile de ultimă generație.
  5. Garanția – ușile de garaj comercializate de Tritech Group în zona Constanța și produse în România de Alexiana vin cu o garanție de 24 de luni și o estimare a duratei de viață de până la 15 ani.

Alege ușa de garaj automatizată ideală pentru locuința ta de la Tritech Group, completează formularul Cere ofertă! Te vom contacta în cel mai scurt timp posibil.

Sau, dacă ești nerăbdător, sună ACUM la 0241 582 242 sau scrie pe WhatsApp la 0787 762 482.